Objednat se na psychoterapii.

Rozhodnout se nechat si pomoci a o objednat se na psychoterapii je velký krok v životě každého člověka. Vlastně, tím že do terapie vstoupíte a necháte si pomoci, máte za sebou již polovinu práce na cestě za zdravým a šťastným životem. Zbytek práce na Vašem životě uděláme společně. Rozhodovat se pro psychoterapii doprovází mnoho otázek budoucích klientů, jako například co se tam bude dělat? Co tam budu povídat? Co budu muset terapeutovi povědět? Bude to drahé? Co když mám nějaké velké tajemství a terapeut ho bude chtít vědět? Objednat se na psychoterapii je snadné.

Tak postupně odpovídám.

Na psychoterapii se léčí slovem, Vaším a mým, takže si budeme povídat. Povídat u mě budete o svém problému a o tom aby už nebyl a jaké to bude až problém nebude, nebo bude, ale Vy ho budete zvládat s klidem, nadhledem a rutinou. Co mi povíte záleží jen na Vás, kam mě do Vašeho života vezmete. Na cestě k Vašemu uzdravení potřebuji vědět jen tolik kolik chcete Vy. Velká tajemství má každý, já Vám Vaše tajemství nechám. Vše co mi řeknete záleží jen na Vás. U mě v psychoterapii máte právo Veta na téma o kterém nechcete mluvit. Vaše autonomie je důležitá a zůstane netknutá.

A jak se objednám?

Pokud jste na mých stránkách tak se můžete objednat písemně a to buď vyplněním a odesláním formuláře a já Vám odepíšu. Lze se objednat i z formuláře „terapie na zkoušku“, kdy Vám odepíšu také a první sezení je zdarma. Zdarma je proto, aby pokud si nejste jistí zda je psychoterapie to pravé pro Vás mohli rozhodnout jestli psychoterapii chcete nebo ne. Druhou možností je mi zavolat a dohodnout si termín setkání. Psychoterapii si platíte při každém setkání. To znamená, že pokud nebudete s terapií spokojeni prostě na další nepřijdete. Je ale lepší to říci, mohu doporučit jiného kolegu, který Vám bude vyhovovat lépe. To všechno lze. Je přirozené, že nám někdo „sedne“ a někdo ne. Není to žádná chyba.

Scroll to Top