Poruchy spánku, psychosomatická terapie.

Trápí vás Poruchy spánku, psychosomatická terapie vám může pomoci. Léčíte se méně či více úspěšně. Alternativní metody zázračné metody po chvíli přestávají fungovat. Co tedy dál? Správným dalším krokem je psychosomatická (i On-line) terapie za současné pokračující léčby vaším lékařem. V mé psychosomatické terapii se společně zaměříme na vaše sebeprožívání a na to jak prožíváte svět kolem sebe, partnera, rodinu, blízké a vaši práci. Nic za vás u mě v psychosomatické terapii sám neudělám. Bohužel zaklínadlo žádné nemám. Poruchy spánku, psychosomatická terapie je řešením.

Psychosomatická terapie.

Psychosomatická terapie u mě je o společné práci, vaší aktivitě a chuti se léčit vlastními silami a vlastními zdroji, které máte. A máte jich dost. No určitě. Uvědomte si, kolik trápení zažíváte a stejně jste dobrým člověkem, který dosahuje více či méně svých cílů. Proč byste tedy nedosáhli nadvládu i nad vaší nemocí?! To je dobrá zpráva. Psychosomatická terapie, jak jsem psal, je o společné práci, o tom jak aktivně budete v terapii pracovat. Během terapie mě vezmete do svého světa, není to vždy příjemné, ale to k psychosomatické terapii patří.

Během krátkodobé terapie se zaměříme krátce na edukaci o vaší nemoci. Jen krátce, protože na svou nemoc jste experty vy sami. A to je další dobrá zpráva. Nikdo jiný ji tak dobře nezná. Dále se zaměříme na vaši minulost, kde by mohli být její příčiny. Nejvíce ale budeme pracovat s vaší současností a budoucností tak, aby došlo k z mírnění, nebo vymizení nemoci nebo příznaků.

Nejste si jistí, zda vám terapie pomůže? Zda do ní vstoupit? Uvažujte semnou, tělo a psychika jsou dvě půlky. To znamená když, jedna půlka zlobí, musí jí ta druhá pomoci. A pomoci umí, to mi můžete věřit. Pokud ještě váháte, a to chápu, tak se objednejte na osobní nebo On-line terapii na zkoušku, která je zadarmo, nebo prostě napište nebo zavolejte. Ať víte, do čeho jdete.

Scroll to Top