Lupenka, pomůže psychosomatická On-line terapie.

Lupenka neboli psoriáza je jedním z nejčastějších kožních neinfekčních onemocnění. Postihuje především kůži, ale také třeba nehty a klouby. To ale asi víte, pokud jste na mých stránkách takže povídání o lupence můžu vynechat. Můžu také vynechat všechno povídání o léčbě a o léčbě alternativní to vše jistě víte a nemálo z různých způsobů levných či drahých jste zkusili. Jedním z těch levnějších ale účinných řešení lupenky je psychosomatická terapie v kombinaci s řádnou lékařskou péčí.

Psychosomatická terapie.

Sami asi nejlépe víte jak lupenka ovlivňuje váš život na psychické úrovni. Kolik depresí zažíváte, kolik úzkosti. Lupenka se odrazí v kvalitě vašich vztahů, mnoho vašich vztahů díky lupence zanikne. Lupenka se podepíše na vaší psychické pohodě a celkovém vnímání vašeho světa. Dnes už asi každý ví že existuje spojení mezi onemocněním těla a mozkem, nebo chcete-li duší. Je to uzavřený bludný kruh, nejen u lupenky ale u všech psychosomatických onemocnění. To znamená, že máte lupenku, to vám přináší psychickou nepohodu, a ta se vrací zpět v podobě zhoršení lupenky. A takhle pořád do kola. A vy se snažíte s lupenkou bojovat, nejde to a vy se cítíte čím dále tím více špatně.

Někteří z vás rezignují na lékařskou péči, což je veliká chyba, a začnete se shánět po alternativách. Ty jsou velmi drahé, ale někdy na chvíli pomohou i když nemají reálný léčebný základ. Jak to? A jsme zpět u psychosomatiky, pomohou proto, že to váš mozek a vy chcete. Je to ale jenom na chvíli. Jak to zařídit, abyste si zlepšili stav vaší lupenky, neprodělali majlant a cítili jste se dobře? Je to psychosomatická terapie.

Pokud vstoupíte do psychosomatické terapie a stanovíme společně reálné cíle vašeho léčení může dojít k zlepšení průběhu vašeho onemocnění. Dojde k tomu, že se zlepší prožívání sebe sama a získáte nástroje na zvládání vaší nemoci, váš psychický život a vaše realita se změní také. Jak? Každý z nás má obrovskou sílu poradit si se svým onemocněním. V psychosomatické terapie použijeme vaše vlastní zdroje k zvládání obtíží nebo jejich vymizení a vykreslíme vaši novou realitu.

Zamyslete se nad tím zda vyhazovat peníze za zázraky, které nefungují nebo jen dočasně, nebo zda vstoupit do psychosomatické terapie, díky které se můžete stát pány situace. Pokud si nejste jistí, objednejte se na terapii na zkoušku, ta je bezplatná, a vy si můžete udělat obraz o terapii. Nebo jen prostě zavolejte. Terapie probíhají osobně nebo On-line.

Scroll to Top